1ο χλμ Ε.Ο. Μυτιλήνης - Λουτρών

Δωρεά

Υποστηρίξτε και εσείς το ΚΔΗΦ Γαϊτανάκι

Εάν θέλετε να υποστηρίξετε κι εσείς τις δράσεις μας για την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού και την στήριξη των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού, μπορείτε να συμβάλλετε οικονομικά στο έργο μας, χρησιμοποιώντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 Ηλεκτρονικά μέσω paypal

Μπορείς να κάνεις επίσης μια δωρεά μέσω web banking ή μέσω τράπεζας

 Τράπεζα Πειραιώς: IBAN: GR64 0172 7090 0057 0909 5859 876 BIC: PIRBGRAA

 Όλες οι χρηματοδοτήσεις προς την ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ αξιοποιούνται με σεβασμό και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος των ωφελούμενων των δράσεων της.

* Ο οργανισμός μας οφείλει να εκδίδει νόμιμη απόδειξη για κάθε δωρεά που λαμβάνει. Για τον λόγο αυτό, και εφόσον ολοκληρώσετε μια δωρεά με μεταφορά ή κατάθεση, θα παρακαλούσαμε για την αποστολή στο contact@iliaktida-amea.gr των στοιχείων συναλλαγής και του ονοματεπωνύμου σας για τον εντοπισμό αυτής, και την αποστολή της απόδειξης σας. Τέλος, με την αποστολή του παραπάνω email, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων επικοινωνίας (και ειδικότερα της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) για την αποστολή της συγκεκριμένης ενημέρωσης (απόδειξης), αλλά και περαιτέρω ενημερωτικών μηνυμάτων που αφορούν τον Οργανισμό. H ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΑΜΚΕ δεν ανταλλάσσει και δεν ανακοινώνει σε άλλους Οργανισμούς στοιχεία των δωρητών του.